Hlavní stránka > Tréninky > ABS fitko online - cvičící

ABS fitko online - cvičící Trénink

Pro začátečníky i pokročilé, pro psí sportovce i gaučingové specialisty :-)

Posilování, cviky na zpevnění těla, koordinaci a celkově lepší práci s tělem - výborný způsob, jak pejska unavit i za pošmourného počasí. Skvělý bonus je to, že zesílené tělo mnohem lépe odolává nenadálým situacím a tak předchází případným poraněním.

Vycházím ze své 20-ti leté agiliťácké praxe. Mám ověřené cviky&triky, které pomáhají jako příprava pro štěňátka, jako doplňkové cvičení pro aktivní závodníky či jako rekonvalescence či fyzická příprava pro pejsky po závodní pauze (zranění, mateřská, apod.).

 

ŘÍJEN - LISTOPAD - PROSINEC

 

Každý měsíc budu pro vás mít připravenou novou várku cvičení, zahrnující videoukázky a podrobný popis, co je u daného cvičení důležité, na co si dát pozor a jak se dopracovat k požadovanému efektu. Ukážu vám, jak dané cvičení provádět správně, vysvětlím, na co si dát pozor, prostě tak, abyste mohli cvičit i sami doma a mělo to žádaný efekt.

 

skvělý způsob, jak pejska zabavit během dlouhých zimních večerů 🌒

nenáročné na místo a vybavení, co si ukážeme na tréninku, můžete pak v pohodě cvičit v obýváku a nemusíte utrácet "majlant" za extraspešlfitness pomůcky 🏠

nenáročné na přemýšlení (cviky jsou jednoduché na naučení pro vás i psa, žádné složitosti) 🔛

fyzické "vybití" pro pejska - 10 min správného cvičení ho unaví víc než hodinová procházka

vhodné pro štěňátka, dospěláky i seniory, pro začátečníky, pokročilé i sporťáky 🐕

každá společná aktivita utužuje a posiluje váš vzájemný vztah 💞

v rámci každého měsíce si ukážeme i několik cool triků - a jak je správně naučit - panáčkování, kuk, poklona a další 🆒

 

Prostě ABS fitko přináší jen samá pozitiva a sociální jistoty 😁

Jedná se o druhý běh (první byl na začátku roku 2020). Cviky budou obdobné, takže kdo nestihl všechno nebo si to chce projet znovu, směle do toho!

 

Jak se líbilo ABS fitko předchozím účastníkům?

" Chtěla bych moc poděkovat za tento kurz. 🙂 Mám spoustu nové inspirace a i některé cviky co znám, mě překvapily (v detailech, jak cvik dělat lépe, na co si dát pozor,...). " Pavlína&Afi&Kessy

 

"Co se týká psího posilování, dříve jsem byla hrozně omezená balančníma pomůckama. Takže mi tahle účast hodně, hodně rozšířila obzory.... Ty všemožné úkroky, překračování.... vůbec jsem netušila, že vlastně i toto je forma posilování. Pak třeba další cviky, které umíme a děláme, ale nikdy mě nenapadlo, že když je dám do série, tak posiluji. Vždy jsem je používala jen v rámci rozcvičky.... Takže já bych dala za ABS fitko palec nahoru." Lucie&Kessy&Ori

 

" Bylo to fajn, poučné, jasné. Zase mi to rozšířilo obzory. " Romča&Elza

 

ABS fitko bude probíhat v rámci uzavřené FB skupiny. Toto je přihláška pro CVIČÍCÍ, tzn. budete přidávat videa z vlastního tréninku, na které dostanete zpětnou vazbu min. 2x týdně (přihlašovací formulář níže). Je možné se přihlásit jako necvičící účastník (tzn. divák), k tomu využijte tento odkaz - https://psi-skola-abs.dogres.cz/trainings/64133. Počet míst pro cvičící je omezen.

 

Platby - po vyplnění objednávkového formuláře vám dorazí emailem faktura k úhradě. PROSÍM!!!! Vyplňujte správně variabilní symbol!!! Platby se s objednávkou párují automaticky, pokud VS nezadáte nebo dáte špatný, platba se nespáruje.

 

ABS fitko je potřeba uhradit nejpozději do 30.9.2020, abyste od 1.10. měli přístup k tréninkovým materiálům :-)

Bára

Datum

01.10.2020 08:00 - 09:00 (Čt)

Sport

Dogfitness

Cena

2 500 Kč za psa

Přihlášeno

7 z 30

Výcvikář

. ABS - Bára Sajdoková

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů Zaplaceno
Jméno skryto 1 Ano
Jméno skryto 1 Ano
Jméno skryto 1 Ano
Jméno skryto 1 Ano
Jméno skryto 1 Ano
Jméno skryto 1 Ano
Jméno skryto 1 Ano

Přihlašování není aktivní.


Komentáře k tréninku:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé