Hlavní stránka > Tréninky > Hodné štěně - jaro 2019

Hodné štěně - jaro 2019 Trénink

 
Přivolání, klidná chůze na vodítku, pozornost na svého člověka, odložení, cestování, přátelské chování k lidem i psům - víc ke spokojenému životu se psím parťákem člověk nepotřebuje.
 
Společně strávený čas se psem má být zábavou a odpočinkem, ne stresující situací, proto je důležité, abychom si s pejskem dobře rozuměli a uměli se na sebe spolehnout - a to OBOUSTRANNĚ.
 
Je to jako se vším - dobré základy jsou neocenitelné a nepřekonatelné. Máte-li dobré základy, můžete s pejskem podnikat cokoliv, můžete ho s sebou vzít kamkoliv - protože unavený pes, je hodný pes.
 
Připravili jsme si pro vaše čtyřnohé juniory sérii tréninků, ve kterých se oba dva budete učit spolu komunikovat, nastavovat pravidla tak, aby vám skutečně fungovala, a především - především si spolu budete hodně HRÁT. Protože kdo si hraje, nezlobí :-)
 
S pejsky pracujeme pomocí pozitivního posilování ("klikr tréninku"), kdy učíme především člověka, jak pejskovi vysvětlit, co se po něm chce - bez nátlaku, tak, aby se pes učil rád a dobře si naučené věci pamatoval.
 
Ke každému týmu přistupujeme individuálně, postup tréninku bude připraven každému přihlášenému účastníkovi "na míru" dle jeho schopností.
 
Do kurzu je možné se přihlásit s jakýmkoliv štěnětem do cca 9 měsíců věku. Po dohodě (a při nenaplnění kapacity kurzu) je možné se přihlásit se starším pejskem. Podmínkou je absolvované očkování proti infekčním chorobám (psinka apod.) a vzteklině.
 
Kurz probíhá 1x týdně (čtvrtek), na cvičišti naší Psí školy ABS ve Vlaštovičkách u Opavy.
 
Celkem se skládá z 6 lekcí, z toho 4 proběhnou na cvičáku, 2 v terénu.
 
Každá lekce trvá 1,5 hodiny.
 
Max. počet přihlášených týmů je 5.
 
Cena: 1500,- / tým
Přihlašování níže přes formulář.
Podklady k platbě obdržíte po přihlášení emailem.
 
Na všechna nová štěňátka se těší Vendula & Bára

Datum

04.04.2019 17:00 (Čt)

Sport

Ostatní semináře

Cena

1 500 Kč za psa

Přihlášeno

6 z 6

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů Zaplaceno
Hana Holíková 1 Ano
Jan Edelsberger 1 Ano
Štěpánka Osinová&Jess a Bea 1 Ne
Alena Lhotská 1 Ano
Simona Binarova 1 Ano
Pavlína Piková 1 Ano

Přihláška

Trénink již proběhl.


Komentáře k tréninku: